Posted on Leave a comment

Сміливі вчені насправді виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!

Виявилося, що не всі відеокліпи з позначкою XXX настільки ефективні!

Звичайний час, витрачений клієнтом на сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Дослідники фактично виявили чіткий зв’язок між темою відеокліпів і тривалістю перегляду. Відео “—; «Літній чоловік– молода дівчина» дивиться приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж середнє аналітичне значення. Після цього, у порядку спадання, йдуть відеокліпи зі зрілими жінками (10 хвилин 38 секунд), геями порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорська порнографія (10 хвилин 19 секунд).

Різні інші категорії отримали погану оцінку. Наприклад, відеоролики з анальним сексом тривають 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбіянки відеоролик із страпоном —– 8 хвилин 1 секунда.Прочитати про hd orno На сайті А от відеоролик із рудоволосими жінками отримав найменше часу: зазвичай його дивляться 6 хвилин 35 секунд.

Дотримуючись прямолінійних міркувань, одним із найдивовижніших стало відео з рудоволосими дівчатами. Наближення до нього, завдяки ботанам та іншим ботанам, хентаю, відеороликам зі студентами та жінками з крихітними бюстами. Пол Брайант, викладач медицини Університету Індіани (США), пояснює це за допомогою найбанальнішої фізіології. На підсвідомому рівні молоді та багаті самки, які здатні давати хороше потомство, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначив, скільки часу домовласники різних країн інвестують у джерело. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хв. 19 сек.), на 2-му місці —– араби (10 хв. 14 сек.), на шостому місці залишаються жителі Росії з 9 хв. 19 сек. Найшвидші —- жителі країн Латинської Америки з 7 хв. 23 с.

Яке порно подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно знатимете, який фільм вам потрібно побачити, щоб привітати дівчину вдома, щоб не отримати відмову!

Ми не знаємо, як ви витратили свої вихідні, але ми знаємо, що робили спеціалісти Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували дані. Результат – підсумкові таблиці, що показують, які стилі порно є особливо популярними серед жінок у різних країнах.

В останні роки пальму першості за популярністю тримають відеокліпи в категорії «лесбі». І Pornhub розумно заявляє, що це здебільшого через жіночий цільовий ринок. Жінки переглядають ці відео на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що вподобання відрізняються від країни до країни. Тому наші співвітчизники віддають перевагу відеокліпам групи «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, слідуючи цій логіці, російські жінки повинні віддавати перевагу «сексу з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще про це не думати.

8 найпопулярніших категорій: “лесбіянки”, “хентай”, “секс з чорними”, “анальний секс”, “секс з індіанками”, “аматорське порно”, “мілф”, “; секс з азіатами.

Є статистика для окремих країн. Так, у Сполучених Штатах жінки на 102% частіше дивляться відеоролики в групах «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше дивляться “жорстокий секс”, канадські жінки вибирають “секс утрьох” у 36% ситуацій, француженки дивляться відеокліпи в класифікації “рогоносців”. на 103% частіше, ніж у різних інших країнах, а серед громадян Німеччини особливу перевагу надають відеоролику «фут-фетишизм» (і це сильні 165%).

Згідно з цим інтригуючим фактом, жінки на 714% частіше за весь світ шукають відеокліпи за запитом «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми цілком підтримуємо такий патріотизм. Крім того, перевага надається відео в класифікації “фут-фетишизм”. та “інтернет-відеокамера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковій кореляції. Виявилося, який тип порно віддає перевагу жінкам залежить не лише від громадянства, а й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *